Werken Bij

De SSBA-scholen werken vanuit een rooms-katholieke, protestants- christelijke of openbare grondslag in de dorpen Roelofarendsveen, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Oud Ade en Rijpwetering.

Op dit moment hebben wij 1 vacature:

Leerkracht voor groep 1/2 voor de woensdag, donderdag en vrijdag (wtf. 0,6000) per 6 mei 2019

Functieomschrijving

Voor onze katholiek basisschool De Klimboom te Roelofarendsveen, één van de vijf scholen van de SSBA, zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 1/2. Je werkt samen met een ervaren kleuterleerkracht. Het betreft een tijdelijke vacature tot de zomervakantie.

Op onze school zijn twee kleuterklassen aanwezig, waardoor je voldoende mogelijkheden hebt om samen te werken met je collega’s. Bij de kleuters wordt er in thema’s gewerkt en ter ondersteuning van de lessen beschikken we over moderne digitale middelen.

We zijn op zoek naar een leerkracht, die het als een uitdaging ziet om de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen te leren!

Functie-eisen:

  • Je bent in het bezit (of bijna in het bezit) van het PABO diploma
  • Je bent pedagogisch en didactisch sterk
  • Je zoekt naar verbinding met de leerlingen en ouders
  • Je bent collegiaal

Profiel van de organisatie SSBA:
SSBA staat voor : “Hart voor ieder kind”. Vanuit passie voor ons vak maar ook kwaliteit, professionaliteit en verbondenheid werken wij aan het boeiende proces om onze leerlingen een zo passend mogelijke onderwijsplaats te bieden gedurende hun basisschoolloopbaan. Ligt jouw ambitie ook bij de kleuters?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV en motivatiebrief voor 20 februari 2019 naar deklimboom@ssba.net of neem telefonisch contact met J. Tukker (directeur) via telefoonnummer 071-3313039